Almudena Ariza: “Córrer em dóna la vida, em lleva els nusos, em fa feliç”

La periodista Almudena Ariza ha cobert tot tipus d’informació al llarg de la seva trajectòria. Ha conduït durant anys les notícies a Televisió Espanyola, ha cobert conflictes bèl·lics, desastres naturals i ha estat corresponsal a ciutats com Pequín, Nova York i ara París.

Però té una afició desconeguda per a la gran part dels espectadors de televisió: córrer curses populars. Des de fa uns anys corre maratons. La mateixa Almudena Ariza reconeix que “si m’ho demanes fa 6 anys t’hagués dit que els qui córren són uns ‘frikis'”, però ara és imprescindible al seu dia a dia.

Tot va comença quan la periodista havia de cobrir per a Televisió Espanyola la marató de Nova York: “Vaig veure l’arribada a meta de gent tan feliç per haver conseguit un repte que vaig sentir curiositat i enveja”, explica.

Ara reconeix que “quan es corre sense la pressió d’una bona marca, el fet de córrer i gaudir, em dóna la vida, em lleva els nussos i em fa feliç”.

Escolta l’entevista completa

Fotografía: Almudena Ariza (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *