Run4Ela, la cursa virtual per a combatre l’ELA

Aquest cap de setmana es celebra la 4a edició de la Run4ELA, una cursa solidaria organitzada per l’Associació Balear d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA Balears) amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones afectades de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Es tracta d’una malaltia del sistema nerviós central que provoca la degeneració progressiva de les neurones motores, tronc de l’encèfal i medul·la espinal.

L’objectiu de la cursa és visibilitzar aquesta malaltia, sensibilitzar a la població de les necessitats afectades i recaptar fons per a les persones necessitades i les seves famílies.

Qualsevol persona que vulgui participar ho pot fer en qualsevol moment de dia 24 i 25, des de les 6:00 del matí de dissabte 24 fins les 23:59 de diumenge 25 en qualsevol modalitat: corrent, caminant, marxa nòrdica o en bicicleta, fent la distància que cadascú vulgui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *