‘Lita’ López: “Ara intentaré batre el rècord als 80 i 400 tanca”

Ángela ‘Lita’ López ha tengut un debut inmillorable en la categoria Master45. Aquesta passada setmana l’atleta de Ferreries ha aconseguit la primera posició al rànking nacional en la seva estrena a la categoria Master45.

I això que fa nou dies, el passat 10 d’octubre, es va acomiadar també amb molt bones sensacions de la categoria Master40 al Campionat d’Espanya a San Fernando, Cadis. En territori andalús, la menorquina aconseguí dues medalles d’or, en les proves de 80 i 400 metres tanca.

La menorquina reconeix que el darrer Master40 inicialment no tenia previst participar-hi. Però com la setmana anterior no va poder batre el seu propi rècord als 80 tanca, va posar-se el repte del Campionat d’Espanya.

“Ara intentaré batre el rècord d’Espanya dels 80 tanca, però també els 400”, es proposa l’atleta de Ferreries a Feim Kilòmetres.

El seu entrenador, Manolo Muñoz reconeix que “el nivell i les marques baixen una mica amb el temps, per llei natural. Per sort, ella baixa poc a poc”.

També subratlla que no ha estat un any fàcil quant a planificació: “Enguany tot està capgirat, fer una planificació és molt dificil. Fa un mes s’ha fet el Campionat d’Espanya quan ningú estava preparat perque es tenia que haver fet per juliol”.

Escolta l’entrevista completa

F: Federació d’Atletisme de les Illes Balears (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *