Movistar Team confirma la participació d’Enric Mas a La Vuelta

L’artanenc Enric Mas correrà La Vuelta a España 2020, que comença aquest pròxim dimarts 20 d’octubre a Irun, Guipúscoa.

Mas torna a la gran cursa espanyola després de que l’any passat no hi participàs amb el Deceuninck-Quick Step. Enguany, amb Movistar Team, el ciclista mallorquí formarà part de l’expedició juntament amb Alejandro Valverde, Marc Soler, Carlos Verona, Imanol Erviti, Jorge Arcas, Nelson Oliveira i José Joaquín Rojas.

La Vuelta és una cursa que se li dóna especialment bé al ciclista mallorquí. Al 2018 va aconseguir guanyar l’etapa 20 al Coll de la Gallina, als Pirineus. Aquell any, Enric Mas va anar de manco a més i això va fer que es convertís en la gran revelació de la cursa i acabàs segon al podi a Cibeles, a manco de dos minuts del guanyador, el britànic Simon Yates.

F: Movistar Team

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *