La cursa de l’hipòdrom Torre del Ram recapta 1.618 euros

El gran desafiament solidari que varen protagonitzar fa dues setmanes el cavall Boylotin, menat per Migue Huguet, l’atleta Joan Florit i el ciclista Toni Quero ha tengut una recaptació final de 1.618 euros.

Ho ha confirmat l’Hipòdrom Torre del Ram de Ciutadella, escenari que va ser testimoni d’una cursa peculiar. L’objectiu era juntar tres disciplines diferents com el ciclisme, l’atletisme i el trot per a recaptar el màxim possible per a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB).

El menador Migue Huguet ha agraït amb un missatge a les xarxes socials l’aportació de tots els qui han participat en el repte solidari: “Gràcies amb majúscules a tots els que vau fer possible aconseguir aquest objectiu! Gràcies i fins sa pròxima!”.

F: Hipòdrom Torre del Ram (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *