José Manuel López completa els tres ‘maratons’ solidaris

El mal temps no ha impedit a José Manuel López complir el seu propòsit de completar el projecte solidari ‘Brazadas que alimentan’. López ha nedat tres ‘maratons’ en tres dies alternatius. Va començar divendres vespre. El segon va ser dissabte i aquest dilluns va completar el tercer a la costa de Palmanova.

126 kilòmetres després, López ha completat el seu propòsit i res més sortir de l’aigua passa pels estudis de Feim Kilòmetres: “No sempre hem tengut bona mar”, reconeix. Això sí, es queda amb la rebuda que va tenir quan va finalitzar el segon ‘marató’ davant la Catedral de Palma: “Tinguerem una rebuda molt emocionant. Vingueren molts amics que no esperàvem a rebre’ns”.

El vicepresident de l’associació I’mPossible365 i ajudant de José Manuel López, Javier Elías, subratlla que “ell sempre ens sorprèn, és com un cap de fitbló“. Elías conta que “li hem donat suport amb el kayak perque dins la mar és difícil mantenir una línia recte”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *