Joan Lluís Pons: “Ara el meu maldecap és tornar a classificar-me el més aviat possible per Tòquio”

El passat 14 de desembre de 2019, Joan Lluís Pons va aconseguir la marca mínima per a classificar-se pels Jocs Olímpics de Tòquio. Però l’arribada de la pandèmia de la COVID-19 i l’ajornament de la cita olímpica han duit a la Federació Espanyola a anul·lar els resultats aconseguits fins ara i obliga als nedadors a tenir que tornar a classificar-se.

Pons és un dels perjudicats d’aquesta mesura, juntament amb nedadores de nivell mundial com Mireia Belmonte o Jéssica Vall. El solleric reconeix que “ens enduguerem una gran sorpresa amb aquesta decisió de la Federació”.

Això sí, el nedador mallorquí només mira cap endavant amb l’objectiu de tornar a aconseguir la marca mínima: “Ara el meu maldecap és classificar-me lo abans possible per Tòquio 2021. Si pot ser, al mes de desembre a Rotterdam”.

Escolta l’entrevista completa

F: Federació Balear de Natació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *