Fidalgo i Gascuñana conten els secrets del seu triomf al Campionat de Balears de triatló sprint

Miguel Ángel Fidalgo i Maria de Lluc Gascuñana s’han proclamat aquest diumenge campions de Balears de Triatló Sprint. Els dos reconeixen que els va sorprendre la seva victòria. Fidalgo, que va creuar la meta amb un temps d’1 hora i 38 segons, reconeix que tenia “una mica d’incertesa pel que havia fet l’estiu”. L’arribada del coronavirus i els confinaments varen rompre tots els plans de Fidalgo amb la suspensió de moltes curses: “Els darrers dies d’agost varen ser un cop de realitat”.

Per la seva part, Maria de Lluc va aturar el cronòmetre en 1 hora, 11 minuts i 17 segons: “Era la primera prova que feia enguany, estic molt contenta”. La guanyadora reconeix que no va tenir per segura la seva participació fins només uns dies abans: “Fins dijous no vaig tenir clar si participar. Fa dues setmanes vaig tenir un accident en bicicleta i tenia una mica de por”.

Això sí, una vegada començada la cursa, cap dels dos va voler afluixar i anaren a per la victòria. Fidalgo reconeix que “durant la cursa no es pot pensar massa. És una hora però pareixen els 5.000 metres”. Gascuñana reconeix que “no te pots relaxar perque te poden passar moltes coses”.

Escolta l’entrevista completa

F: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *