Pep Lliteras fa balanç de la segona edició de l’Endurance Non Stop Mallorca

Pep Lliteras és el principal promotor de la segonda edició de l’Endurance Non Stop Mallorca 2020. Es tracta d’una prova única per les seves característiques. Els participants han de recórrer 200 kilòmetres en bicicleta de muntanya i en autosuficiència, per a completar la prova en menys de 15 hores.

Lliteras defineix aquest esdeveniment com “una festa per tots els amants del BTT de l’illa”. Amb l’organització d’aquesta prova anual, reconeix Lliteras, “no cercam la competitivitat, sino que és una quedada”.

Això sí, reconeix que “va ser un repte, perque amb les circumstàncies que s’han viscut des de març tot convidava a cancerl·lar-ho. Veiem com la resta de proves poc a poc s’anaven cancel·lant i la gent es demotivava bastant”.

Lliteres celebra que aquesta segona edició, que guanyaren David Muntaner i Gloria Sobreo, “va ser una finestra que vàrem voler obrir per a que la gent continuàs motivada per a seguir entrenant, tot i els moments complicats que tenim i crec que ha funcionat”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *