José Manuel López es proposa nedar tres ‘maratons’

José Manuel López, l’home dels 30 IronMans consecutius en 30 dies i els 90 IronMans en un any, s’havia plantejat enllaçar nedant Menorca, Mallorca i Cabrera per a completar l’iniciativa solidària ‘Brazadas que alimentan’.

El repte és ajudar a 150 famílies que en aquests moments passen grans dificultats per aconseguir aliments. Malauradamente, aquests darrers dies, López i el seu equip no han trobat un marge de 60 hores de bon temps per a poder fer la travessa.

Però la iniciativa solidària continua i, per això s’ha proposat una alternativa, que començarà aquest dijous 8 d’octubre. El repte és nedar tres maratons (de 42,195 kilòmetres cada un) en dies alternatius. Cada dia es nedarien unes 15 hores.

Aquest dijous 8 d’octubre durà a terme el primer i ho farà sortint a les 4 de la matinada. El dissabte i dilluns que ve, si el temps ho permet, durà a terme els altres dos restants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *