1917 Una cursa a vida o mort a primera línia de combat

1917 Pel·lícula dirigida i produïda per Sam Mendes (2019) i ambientada en el marc de la Primera Guerra Mundial (1914-1918).  Una relat basada en  històries i anècdotes que Mendes escoltava del seu avi patern.  La transmissió oral d’històries individuals enmig del gran conflicte bèlic. 

Carlos Suñer reflexiona sobre 1917

Dos soldats britànics, Tom Blake i Will Schofield, han de córrer i creuar línies enemigues amb la misssió d’entregar un missatge que ordena cancel·lar l’atac contra les tropes alemanyes. Córrer o morir. Fer Kilòmetres per arribar a temps i salvar la vida de 1600 soldats. En paraules de Carlos Suñer: “Córrer per sobreviure amb el risc constant de morir”

Escolta aquí les reflexions sobre La Película

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *