Pau Capell: “Mai oblidarè l’arribada a Ciutadella”

L’ultrafondista Pau Capell ha destrossat aquest cap de setmana el rècord de la Trail Menorca Camí de Cavalls. El dues vegades campió del món d’ultradistància ha superat en gairebé dues hores la millor marca anterior, que la tenien Pere Garau i Antoine Guillón.

Escolta l’Entrevista

El català reconeix que “l’arribada va ser emocionant, però quan han passat unes hores i ho penses t’emociones encara més”. Molta gent va esperar l’arribada de Capell, un fet que va emocionar al corredor: “Estic molt agraït a Menorca, a Ciutadella, a l’estima de la gent. Sempre somies amb aquesta arribada. No em podia imaginar el que es va viure a la plaça”.

Capell, però, reconeix que durant el trajecte va tenir moments bons i d’altres més difícils. “Vaig tenir dues cares. A l’alçada de Cala Galdana ho vaig passar malament”, afirma. Però també subratlla que “a Cala Galdana em vaig trobar un ambient que ni al MontBlanc”.

F: Roger Salanova

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *