Laura Radó, bronze als 400 metres al Campionat d’Espanya sub-20

La jove atleta mallorquina Laura Radó, de l’Speed Club, va aconseguir aquest diumenge la primera medalla per a l’atletisme balear al Campionat d’Espanya sub-20 que s’ha disputat a les pistes de Vallehermoso, a Madrid.

La mallorquina va fermar la tercera plaça a la prova dels 400 metres assolint un temps de 57.43, quedant-se molt aprop de la plata, que va ser per Nerea Supervia (57.25) i a manco d’un segon de la victòria, que fou per Kerry Iyoha (56.26).

Radó afrontava la final després de fer-se amb la victòria el dia abans a la primera semifinal, on va dominar amb autoritat firmant un temps de 58.31.

F: Federació d’Atletisme de les Illes Balears (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *