La Challenge de Ciclocross Illes Balears comença aquest dissabte

La Challenge de Ciclocross torna a Mallorca amb set nou proves en els tres darrers mesos d’aquest 2020. Aquest dissabte, 3 d’octubre, a les 15:00 tendrà lloc la cita inaugural de la Challenge a Consell amb el premi Son Catiu de CX.

La primera cita es celebrarà coincidint amb la segona edició de la fira ciclista Mallorca Cycling Festival, que aplica un protocol específic a causa de la COVID-19.

El pròxim dissabte 24 d’octubre es celebrarà la segona cursa a Can Picafort. Les próximes seus de la competición seran el 14 de novembre a Inca i el 22 del mateix mes al Parc Bit.

El mateix 22 de novembre serà el torn d’Andratx i el 8 de desembre de Manacor, dues cites que debutaran en el calendari autonòmic. La Challenge s’acomiadarà el dissabte 12 de desembre en la gran final de Sa Comuna de Lloret de Vistalegre, que, com a novetat, ja que tanca la competició, contarà amb puntuació doble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *