Guillem Tomeu Vanrell i Nuria Sbert, guanyadors del triatló de Son Bou

Guillem Tomeu Vanrell i Nuria Sbert s’han proclamat campions del Triatló Olímpic Son Bou que aquest diumenge s’ha disputat a la platja de Son Bou. Vanrell ha firmat un temps de 1:56:33″, quasi quatre minuts més que el segon, que ha estat Daniel Múgica (2:00:04″) i el tercer, Sergi Martínez (2:00:09″).

En la modalitat femenina, Nuria Sbert s’ha fet amb el triomf amb un temps de 2:30:46″, seguida de Gemma Marquès (2:36:50″) i Ana Bueno (2:40:12″), que han completat el podi.

El sector de natació (1500 m) ha estat supès per les males condicions de la mar. Els participants han rodat 41 kilòmetres en bicicleta, dividits en tres voltes de 13,8 kilòmetres per la carretera de Son Bou-Alaior.

Per acabar, un circuit de 10 kilòmetres pels voltants de les urbanitzacions de Son Bou i Torre Solí.

L’edició d’enguany ha estat marcada pel pla d’actuació de mesures contra la COVID-19. Els corredors han hagut d’utilitzar la mascareta fins a la sortida de la prova, no hi ha hagut reunió tècnica presencial i s’han establert més punts per a recollir el material per a evitar les concentracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *