Mavi Garcia, convocada pel Mundial de Carretera d’Itàlia

La mallorquina Mavi Garcia ha estat convocada per la seleccionadora nacional en carretera, Gema Pascual, per a la disputa del Mundial de Carretera que a final de mes es celebrarà a la ciutat italiana d’Imola i a la regió d’Emilia Romagna.

La cita tendrà lloc del 24 al 27 de setembre. A més de Mavi (Alé-BTC Ljubljana), completen la convocatòria de l’equip nacional Ane Santesteban (Ceratizit-WNT Pro Cycling), Alicia González (Movistar Team), Gloria Rodríguez (Movistar Team), Sara Martín (Sopela) i Sandra Alonso (Cronos-Casa Dorada).

La ciclista balear arriba a la cita en un gran estat de forma, després d’aconseguir el doblet al Campionat d’Espanya

F: Mavi Garcia (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *