Pau Capell intentarà batre el rècord de la Trail Menorca Camí de Cavalls

Supesa la Trail Menorca Camí de Cavalls, Pau Capell s’ha proposat fer la volta en solitari i batre el rècord de la cursa. El rècord és ara mateix en mans de Pere Garau i  Antoine Guillon amb un temps de 18 hores i 42 minuts.

Capell s’ha imposat en les distàncies en les distàncies Nord i Sud de la CdC.

L’atlea català de North Face i CECOME Menorca Sant Lluís intentarà superar el rècord, si bé no ho farà en competició oficial.  Haurà de córrer els 185 kilòmetres del traçat oficial en menys de 18 hores i 42 minuts. Serà entre el 2 i el 3 d’octubre, les mateixes dates que estaven reservades per a la prova Cdc

Fotos: www.paucapell.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *