Joan Florit i Maria Allès ens conten com és una cursa en temps de COVID-19

Joan Florit i Maria Allès es proclamaren dissabte guanyadors de la segonda edició de l’October Trail Mallorca. Els dos passaren per Feim Kilòmetres per contar la seva experiència en una cursa marcada pels protocols contra la COVID-19.

L’alaiorenc destaca que durante la cursa “no vaig notar tanta diferència respecte a abans. És cert que hi va haver gent que va sortir de més enrere que a lo millor va notar més canvis”.

Florit reconeix que va “patir un poc durant la cursa perque duc un mes on he entrenat molt poc per unes molèsties al peu”. A més, afegeix que “a les pujades vaig notar que em costava un poc més. Vaig estar a punt de deixar el ritme amb el que havia començat la cursa perque tenia por que el temps que duia sense entrenar m’hagués passat factura”.

Per la seva part, Maria Allès destaca que “no vaig trobar moltes coses diferents. La cursa és la mateixa”.

La guanyadora va superar el que s’havia proposat inicialment: “No confiava en aconseguir el temps que vaig fer. Vaig sortir amb dues al·lotes de Mallorca que començaren molt fort, però vaig decidir anar al meu ritme, perque sabia que era molt llarga la carrera i tenia por de no arribar”.


Escolta l’entrevista completa als dos

F: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *