Joan Florit i María Allès guanyen l’October Trail

Joan Florit i María Allès s’han proclamat aquest dissabte guanyadors de la segona edició de l’October Trail Menorca, en la que hi han participat 150 corredors.

El recorregut de la prova, pel Camí de Cavalls de Menorca, ha estat de 32 kilòmetres, entre la sortida, a Son Bou i l’arribada a Cala en Bosch.

L’alaiorenc Joan Florit s’ha imposat en la modalitat masculina amb un temps de 2:28:13, creuant la línia de meta a les 9:51 del dematí. La segona posició ha estat per Joan Toni Mayol, amb 2:33:50 i ha completat el podi Llorenç Socias, amb 2:37:14.

Per la seva part, María Allès, 22a a la classificació general, ha guanyat la prova femenina. Ha completat la cursa amb un temps de 3:06:33. El podi femení l’han completat Marga Adrover, amb 3:11:25 i Karina Rquel Gómez, amb 3:14:45.

F: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *