Córrer per viure més

La revista mèdica British Journal of Sports Medicine, ha publicat un estudi on els los científics afirmen que sortir a trotar beneficia de manera significativa la salut, fins i tot amb una activitat física de 50 minuts o menys a la setmana.

British Journal of Sports Medicine

Arran d’equest estudi hem demant a Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i  coach nutricional de MenorcaTrainers quan hem de córrer cada dia per per viure més anys? 
Diu Lucía Barca que “los autores de este estudio concluyeron que la actividad de intensidad media como el trote disminuye en un 27% el riesgo de mortalidad prematura frente a sedentarios. Los resultados fueron obtenidos tras analizar datos de 14 estudios anteriores de 233.149 personas”

Escolta aquí toda l’entrevista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *