“La nova normalitat és freda i estranya, però necessària”

Aixì ho creuen William Aveiro i Irati Matas després de disputar la Cursa per la Salut. Han estat el corredor i la corredora més ràpids en la primera cursa disputada a Eivissa després de l’estat de l’arma. Tot una experiència que expliquen en aquesta entrevista.

Ha estat a la cinquena edició de la Cursa per la Salut. Cursa de 7 kilòmetres puntuable per a la Lliga de Pitiüsa de trailrunning de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears

William Aveiro, el Rayo Paraguayo. Primer classificat amb un temps de 26 minuts 34 segons 

Irati Matas, la més ràpida amb una marca de 34 minuts 5 segons

  • El juny de 2019 Irati Matas es vas proclamr campiona d’Espanya de triatló en categoria sub23 i distància sprint. El trailrunning és més una modalitat d’entrenament, però gaudeix de les dues disciplines.

William Aveiro, el Rayo Paraguayo, Irati Matas, subcampiona d’Espanya de triatló en categoria sub23 i distància sprint. Ara, el corredor i la corredora més ràpids en la primera cursa disputada a Eivissa després de l’estat de l’arma.

Fotos: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *