“M’estim més el feedbaak directe amb els atletes”

Joan Roig, entrenador del Club Atletisme Pitüs aprofita la teconologia per als entrenaments virtuals dels seus atletes però reconeix que prefereix el mètode tracidional i presencial “m’estim més el feedbaak directe de cada sensació, de cada moment. Veure les cares dels atltes

Malgrat tot, ha aprofitat també l’estat d’alarma per reinventar part del sistema d’entrenament. Durant aquests mesos ha mantingut ben actius a tots els atletes a través d’una sèrie de reptes online.

Aquesta darrera setmana ha llançat el repte de córrer 1 kilòmetre el més ràpid possible. Abans havia proposat també el repte dels 10 kilòmetres. Fins i tot, el repte de puja i baixar la costa de la Catedral d’Eivissa tres vegades seguides. Una pujada de 700 metres “curta, sí, però no n’has vista una altra igual”.

Escolta l’entrevista a Joan Roig Silverde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *