57 dies confinats i aïllats a una platja de Costa Rica

“Un got d’aigua fresca ara el valores moltíssim” “Ens ajudat molt mantenir la ment positiva” són algunes de les afirmacions de Pere Aurell i Ragna Debats a Feim Kilòmotres.

Hi ha vegades a la vida que les coses no surten com un havia planejat. Quan sembla que tot va segons el previst, algun fet trastoca tot alllò que havies imaginat. Llavors hi ha dues opcions deixar-ho córrer tot o canviar de plans. 

Pere Aurell, Ragna Debats i la seva filla Onna han viscut aquest any una experiència de vida que mai no oblidaran. Dies i mesos de preparació per dur endavant el seu projecte Rolling mountains. La idea era recórrer el món de cursa en cursa, conéixer gent i descobrir el planeta a través de la muntanya i els seus paisatges i la gent que l’habita. La idea era aquesta la realitat ha estat una altra: 57 dies confinats, aïllats a una platja deserta de Costa Rica… 

Cada dia menjaven el peix que pescaven.

L’aventura havia començat el mes de gener a Àsia, van córrer a Hong kong. Tot bé, tot perfecte. De fet, fins i tot en van editar un petit documental. De Hong Kong ruta cap a Sudamèrica, pujen a l’Aconcagua, a l’Argentina… I aquí, dies després, amb la pandèmia de la Covid ja en circulació, la història que havien previst comença a patir ja els primers canvis de guió.

Escolta aquí l’entrevista

De trobar-se cara a cara amb un puma durant un entrenamient a conviure amb una colònia ratpanats.

Els entrenaments aquí, diu Ragna, “Ens han fet més forts”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *