Antoni Gran vola a la Elitechip Virtual Race

Ha estat el més ràpid a la prova dels 10 km amb un temps de 30′ 30”

Antoni Gran, guanyador en la distància dels 10 km va córrer a Pollença.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la EliteChip Virutal Race. Una  inciativa i una cursa solidària a favor de la Creu Roja per contribuir en la lluita contra la pandèmia de la Covid 19 i que ha servit també per demostrar que  l’atletisme popular, però també competitiu, està més viu que mai. De fet, s’han registat marques que són realment bones…. 

Hi havia tres distàncies: 3, 5 i 10 kilòmetres. En la prova dels 3 kilòmetres els més ràpids han estat Jonatan Sanabria amb un temps de 9 minuts a 2’59 el kilòmetre. Un ritme increïble. En dones Noemi Prats s’ha imposat amb un temos de 14 minuts 53 segons.  

En la cursa dels 5 kilòmetres els més ràpids Guillem Duran amb una marca de 15 minuts i 48 segons (a 3’11 el kilòmetre). En dones la més ràpida ha estat la ferrerienca Maria Pallicer amb un temps de 17’58 i una mitja de 3’35 el kilòmetres. També amb molt bones marques.  

Finalment, en la prova reina, la cursa dels 10 kilòmetres ha estat per a Toni  Gran amb un temps de 30 minuts i 30 segons i una mitjana de 3 minuts 4 segons cada kilòmetre.

La manacorina Maria Antònia Rosselló ha estat la més ràpida també dels 10 kilòmetres amb un temps de 48 minuts 31 segons.

Maria Antonia Rosselló la més ràpida dels 10 kilòmetres

Escolta aquí les entrevistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *