Viure i córrer amb Escleròsi

L’Escleròsi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa amb una prevalència de 120 casos per cada 100.000 habitants. A Espanya hi ha més de 55.000 casos diagnòsticats. De fet, segons el megte neuròleg Jorge Pozzi només a Menorca hi ha 100 persones afectades per la malaltia.

L’Escleròsi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa amb una prevalència de 120 casos per cada 100 mil habitants.

Segons les fonts consultades per Lucía Barca, enfermera esportiva de Menorca Trainers, de les presones diagnosticadas arreu del món un 75% són dones mentre que només en un 25% dels casos afecta als homes.

Daniel Arrom és un testimoni afectat d’Escleròsi que, malgrat tot, surt a córrer. Fins i tot ha estat capaç de completar diversos ironmans.

Escolta l’Avituallment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *