“A la presó se’n reien de mi. Ara som jo qui se’n riu d’ells”

Juan Miguel Esteban, guanyador del Half IronMan de Madrid, ens explica a Feim Kilòmetres el seu pas per la presó. Comdemnat a catorze anys per un delicte laboral va fer del córrer la seva taula de salvació. La vàlvula de sortida cap a la libertat.

Reconeix que no va ser gens fácil. “A la presó se’n reien de mi tant els presos com als funcionaris. Però això encara em donava més força” I afageix “avui qui se’n riu som jo”. Diu també “que avui puc presumir de la qualitat humana de la gent que m’envolta”

Explica també el triatleta que “la presó és una escola de delinquir. Si vols aprendre a fer coses dolentes la presó és el millor lloc. Al carrer hi ha drogues, però als centres penitenciaris n’hi ha més

Clica i escolta l’Entrevista a Juan Miguel Esteban. El loco del patio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *