Mohammad Ali, la boxa feta dansa

Escolta aquí la primera part de història de Cassius Marcelus Clay Jr – Mohammad Ali. Aquell que picava com una abella i dançava com una papellona. Un dels grans boxedadors de la història i un referent social en la lluita contra el racisme. Guanyador de la medalla d’or als Jocs de Roma de 1960.  

 Cassius Marcellus Clay Junior. Més conegut com Cassius Clay i rebatejat com Muhammad Ali.  Va néixer a Kentuky el 1962 i va morir a Arizona el 3 de juny de 2016. És considerat un dels millors boxejadors de la història. Medalla d’or als Jocs Olímpics de Roma 1960 en la categoria dels 75 als 81 Kg.

Escolta aquí la segona part. Les seves lluites no es van reduir només al quadrilàter. Va ser molt actiu en les lluites socials i de caire humanitari. Va denunciar sempre les descriminacions socials i racials. Va vetlar pels drets de l’islam i de la població afroamericana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *