“Me queda l’espineta de Mont Blanc”

ARRIBADA PERE GARAU

Pere Garau ha recorregut més de 1.200 kilòmetres per donar visibiltat a la malatia d’Andrade. L’Ultra Trail del Mont Blanc és la única que no ha pogut completar

Pere Garau ha acabat la Volta Mallorca i ha culminat així el projecte 4 illes 2 reptes 1 causa. 1200 Kilòmetres dins i fora de les illes amb l’objectiu de visibiltzar la malaltia d’Andrade. 

Segon classificat a la Formentera All Around Trail, guanyador de la Menorca Trail Camí de Cavalls. Va ser a sortida de UltraTrail del Mont-Blanc, tot i que unes rampes el van obligar a retirar-se.  Sisè a Everest Trail Race, ha culminat també la Volta a Eivissa i ha tancat el 2019 amb la Volta a Mallorca. 

En total ha recorregut més de 1.200 kilòmetres per donar visibiltat a la malatia d’Andrade. Assegura que “me queda l’espineta de Mont Blanc, però ho de meditar bé. Ara el que vull és descansar i desconnectar

Cata Guasp, assegura a Feim Kilòmetres que ha estat un any molt intens, mentre Pere s’emociona quan sent les paraules de la seva dona. També li brillen els ulls quan escolta la veu del pesident i portaveu del Club Altura Lloseta, Llorenç Guardiola: “Això que ha fet en Pere és increïble”.

Entre la gent que l’ha acompanyat e durant alguns trams de la volta a Mallorca hi ha hagut també l’ultrafondista Miguel Heras: “Nos conocimos en Nepal, el pasado mes de noviembre. Parece que nos conocemos de toda la vida” .

Escolta l’ENTREVISTA

Joan Martí i Pere Garau durant l’entrevista a Feim Kilòmetres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *