Jordi Moragues: “Era addicte a les drogues i no me fa vergonya dir-ho”

Jordi Moragues Nadal és a un cursa de proclamar-se campió de la Lliga de Curses per Muntanya. Jordi Mena, tal i com el coneixen, no amaga la seva addicció a les drogues. Un addicció, un passat obscur afirma, que a ha superat gràcies a la seva parella, na Patri, i també al món de les curses i al simple fet de córrer…

“Un dia no sabia que fer. Vaig comprar unes sabates i vaig començar a córrer”

Sis anys després de la seva primera carrera, ara pot aixecar el títol de la Lliga de Mallorca. No ho tindrà fàcil. Andreu Borràs, Mariano Escuín, David Breijo i Juan Carlos Herrero el segueixen d’aprop i també tenen opcions. Destaca sobretot Sebastià Massanet, que ja ha dit que no li posarà gens fàcil….

Escolta l’entrevista sencera.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *