Un mil·límetre d’eternitat

Un article de Quito Florit

Hi ha vegades que una cançó em porta molt lluny, a llocs on encara no he engreixat, on el meu turmell no està trencat i en aquest temps tu encara hi ets. Però no hi ets.

Moltes vegades em sento malament per no estar ferit tot el temps, no puc encara que…
Per primera vegada em sento confortat pel dolor, és una sensació trista però no passa res, ara mateix necessito aquesta tristor. Moments on quasi puc saborir una cervesa amb tu.

“Per primera vegada em sento confortat pel dolor, és una sensació trista però no passa res, ara mateix necessito aquesta tristor”

Et sento tan proper com no t’he sentit mai, malgrat sepi que no hi ets. És una sensació certera miro a l’horitzó i et noto al costat, se que hi ets perquè noto la teva pressencia, sols em cal una cosa perquè la màgia es produeixi… no mirar cap la direcció on se que ets.

Puc mirar l’infinit i que aquest em torni la mirada però malgrat això… el que no puc fer… es rompre la cortina tant fina que ens separa.

Allargo la mà, i noto la teva tant propera a la meva, que se que sols estem separats per un mil·límetre d’eternitat. Tant junts com no havíem estat mai.

“Allargo la mà, i noto la teva tant propera a la meva, que se que sols estem separats per un mil·límetre d’eternitat. Tant junts com no havíem estat mai”

Vaig a entrenar i no tinc ganes però se que necessito fer-ho, expandir els pulmons estirar els músculs, sentir el fred del bosc i els talls a les mans de les cordes, necessito, i no tinc ganes, córrer.

Sols vull estar quiet i recordar, però el joc no tracta d’això, això tracta de moure’s, ser colpejat i tirat al terra, això tracta de turmells trencats, son kilos guanyats i perduts, de curses que no surten bé, o sí? d’empreses que fan fallida o triomfen, però per jugar no ens podem quedar quiets.

Així que farem un tracte tu i jo, tu et quedes al meu costat i tornem al joc junts, sols queda on jo et pugui notar i et prometo no mirar en la teva direcció.

Quedem-nos per sempre sols separats per un mil·límetre d’eternitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *