Marc Tur, de camí cap a Sudàfrica: “El Mundial van ser 50 km a l’infern. Encara em queda molt per aprendre”

Campió d’Espanya dels 50 kilòmetres marxa, enguany ha debutat en un mundial amb el dinovè lloc a Doha, camina segur cap els Jocs de Tòquio i diumenge 10 de novembre parteix cap a Sudàfrica, Potchefstroom, on inicia concentració amb la selecció espanyola…

Mar Tur comença a preparar la temporada 2020. “La idea és entrentar en altitud i aprofitar també el clima, que és més calurós” ha comentat l’atleta eivissenc.

Explica que a Sudàfrica comença la preparació pel 2020. “Aquesta any hi ha cites importants: el campionat d’Espanya i el campionat del món”. Però matitza: “si parlam del 2020, la gran cita són els Jocs de Tòquio”

El 29 de setembre va debutar al Mundial de Doha amb un dinovè lloc i una marca de 4 hores, 24 minuts, 38 segons. Va competir amb 31 graus de temperatura i un 71 per cent d’humitat. “Quan vaig acabar vaig pensar que és increïble tot el que encara em queda per veure en el món de l’atletisme. Mai havia imaginat que una cursa podia ser tant dura. Van ser 50 kilòmetres a l’infern”

“Van ser 50 kilòmetres a l’infern”

Com és un entrenament de marxa…?
Escolta aquí l’entrevista

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *