Salvador Fornés: “He passat de rebre insults a tenir l’aplaudiment i l’alè del públic”

Salvador Fornés es director tècnic i coordinador de cursos del Comitè d’àrbitres de futbol de les Illes Balears  i un corredor incansable.

El 2004 va fer a Palma la seva primera maratò. Des de llavors no ha aturat. En 15 anys ha fet 50 maratons arreu del món i  ha trepitjat tots els continents.

El passat dia 20 d’octubre, just quatre dies després de complir 50 anys, va córrer al Canadà la maratò número 50. Va ser a Cascades del Niàgara. Una marató que definex com “espectacular”.

Sens dubte va ser un dia important en la seva trajectòria com a correrdor: 50 anys i 50 maratons. No descarta arribar a les 100 però no és una obssessió.

Pocs dies abans també havia corregut la marató del Quebec

Fornés és un appassionat de l’esport. Sobretot del futbol i de les maratons. Tanmeteix rconeix que “he passat del món futbol on desgraciadament hi ha insults, agressions i on t’insulten sense coneixer-te -fins i tot encara que facis les coses bé- a un món on tampoc te coneixen però t’aplaudeixen i t’animen”

Un dels seus objetius és culminar el circuit de la World Majors Marathons. Ha participat a Londres, Berlin, Xicago, Nova York i Tòquio, però li queda Boston. “Demanen una marca mínima, però és una de les que tenc pendent” 

El mallorquí Joan Pere Carbonell i el menorquí Lluís Salom són dels pocs que balears que han aconseguit completar les majors.

Escolta aquí l’entrevista a Salvador Fornés.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *