Enric Mas aconsegueix a la Xina la primera victòria de la temporada

Just en la darrera cursa com a ciclista del Deceunink-QuickStep, l’artanenc Enric Mas ha aconseguit a la Xina la primera victòria de la temporada. Ha estat a l’etapa reina del Tour de Guangxi. Una etapa de 161 kilòmetres de Nanning fins Nongla, que s’ha decidit en el tram final.

LÍDER DE LA GENERAL

Una pujada final del 7’2 per cent de pendent i de 2 kilòmetres i mig de distància. Una final molt emocionant amb alternances al capdavant de la cursa. Enrica Mas s’ha jugat la victòria amb colombià Daniel Martínez i el britànic Ryan Mullen. Finalment la victòria ha estat pel mallorquí

Guangxi és la darrera cursa abans de començar la temporada amb Movistar, el seu nou equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *