Albert Torres vol recuperar la corona europea

José María Lamirán, enviat especial de Feim Kilòmetres

Albert Torres ja és al Omnisport de Apeldoorn on a partir de las 14h intentarà recuperar la corona europea aconseguida a Berlin el 2017. Un títol que no va poder revalidar l’any passat Glasgow.

La jornada començarà amb una prova de scratch a las 14:55h, continuarà amb el tempo race a las 16:20h. Le dues darrers proves seran la d’Eliminació a les 18:50h i la definitiva la de puntuació a las 20:44h

El ciclista menorquí es troba en un bon moment de forma. La medalla d’or aconseguida ahir pel seu company de Madison, Sebastià  Mora,  en la prova de scratch, suposa tot un al·licient pel pistard de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *