Isaac Padrós: “Quan vaig arribar a casa se’m va fer estrany”

Isaac Padrós es va convertir el 4 d’octubre en la primera persona invident que ha completat la volta a Menorca en caiac individual.  160 Kilòmetres en 9 etapes i un total de 13 dies a la mar. 

Padrós comentava a l’arribada que “ara estic en aquell moment que encara no m’ho crec”. I diu: “Quan vaig arribar a casa s’em feia molt extrany”

El projecte, que es va gestar a la Uniersitat de Girona, tenia per títol Kayak no limits Menorca. La sortida va ser dia 22 de setembre del Port de Ciutadella i l’arribada el 4 d’octubre al mateix port. Just a l’arribada Isaac comentava que “hi ha hagut moments molts durs. He hagut de pensar en moltes persones per tenir la força mental de tirar endavant”.

RAI PUIG, UN GUIA EXPERIMENTAT

L’ha acompanyat Rai Puig, un esportista experimentat en diferents modalitats d’aventura. Entre d’altres expedicions, ha protagonitzat el repte de Vancouver a Alaska. Més de 2.000 kilòmetres en caiac. Ell ha estat el seu guia dins i fora de l’aigua. “Una experiència que mai oblidaré” ha dit. “M’he posat a la seva pell més que mai” 

Explica n’Isaac que “hi ha hagut moments molt complicats. Però els dos hem entès que no era res personal, sino fruit del meu cansament mental.

El matí ens foniem en una abraçada i endavant”

Escolta l’entrevista a Feim Kilòmetres.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *