Eliud Kipchoge, la marató en menys de 2 hores

Ja no és un impossible.  L’ésser humà pot córrer la marató (45 kilòmetres 195 metres) per davall de les dues hores. Ho ha aconseguit Eliud Kipchogue. La prova s’ha realitzat a Viena. El kenià ha trencat la barrera de les dues hores aturat el cronòmetre en 1h 59h 40 segons.

En qualsevol cas el rècord que no té el reconeixement oficial de la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF), per les condicions especials en què s’ha realitzat la prova. Recorregut pla i 41 llebres que li han marcat el ritme en tot moment.
No és és el pimer intent de l’atleta kenià. Ho havia intent en el circuit de Formula 1 de Monza. Una intent que es recolleix en el documental Breaking2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *