La IAAF dona la raó a Orlando Ortega i guanya la medalla de bronze

Ha estat els despatxos, però Espanya ja té la primera medalla del Mundial d’Atletisme que es disputa a Doha.  Orlando Ortega s’ha penjat el bronze en la final dels 110 metres tanca després que la Federació Espanyola presentés al·legacios davant la IAAF.

Si en una primera instància l’organisme Internacional havia negat reconsiderar les posicions del medeller perquè “aquestes coses passen”, el segon escrit de reclamació per part de la delegació espanyola ha suposat la reconsideració dels jutges.

XINA PROTESTA EL BRONZE D’ORTEGA

La reconsideració de la IAAF ha suposat que l’atleta xinès Wnjun Xie passi de la quarta a la cinquena posició. Tanmateix reclama el premi econòmic corresponent a la seva posició en carrera. El jurat d’apel·lació ha dit que no tornarà a fer canvis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *