Xisca Tous, subcampiona d’Espanya de triatló en distància olímpica

Xisca Tous s’ha proclamat a la Corunya subcampiona d’Espanya de triatló en distància olímpica. La triatleta d’Artà ha fet una cursa de menys a més. Això li ha permès arribar al sector de la carrera a peu en plenes garanties. Però no ha pogut reeditar el títol aconseguit el 2018.

La victòria ha estat per Anneke Jenkins, guanyadora de la prova però que no entrava en la disputa pel campionat nacional absolut. Finalment, la victòria nacional ha esat per a Tamara Gómez. Xisca Tous ha acabat segona després d’un esprint final amb Camila Alonso.

 

La propera cita de Xisca Tous és la Copa d’Europa que es disuputarà a Turquia. Acabarà la temporada amb les dues darreres proves de la Copa del món, puntuables per a Tòquio 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *