Tolo Fiol rere les passes de Fidípides

L’atleta d’ultrafons participarà aquest divendres 27 de setembre a la Spartathlon. Un cursa de 246 kilometres d’Atenes a Esparta.

 

Un traçat llegendari que recórrer les passes del Fidipides, el mític soldat que el 490 a.c va ser enviat pels atenencs a Esparta per demanar ajut contre els perses. Dos dies després Fidípides va arribava al seu destí. El repte ara és cobrir el traçat en menys de 36 hores.

La cursa, que es celebra cada darrer divendres de setembre, surt del peu de l’Acròpolis.

Només els elegits.

Tolo Fiol és el vigent campió d’Espanya màster 50 dels 100 km. El pobler, a més va fer rècord d’Espanya de la categoria (07:25:24). A la classificació general, va quedar a una passa del podi: va acabar quart. Haver participat a una cursa de 100 kilòmetres és un de les condicions indispensable per disputar l’Spartathlon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *