Mavi Garcia: “Me començ a trobar bastant bé”

Quatre mesos després de la caiguda que la va obligar a passar pel quiròfan amb trencament de la clavícula, Mavi Garcia torna a competir. La ciclista de Movistar ha disputat amb nota la contrarreollotge mixta als Mundials de Yorkshire. La mallorquina, que ha fet equip juntament també amb Lluís Mas, ha aconseguit el top10 per la selecció espanyola. Jonathan Castroviejo, Sebastián Mora, Lourdes Oyarbide, Sheyla Gutiérrez han completat l’equip espanyol.

                                                                                                     Fotos: Luis Ángel Gómez / PhotoGómezSport

La victòria ha estat per Alemanya. Holanda i Itàlia han estat plata i bronze respectivament. Tot i que les condicions no han estat les més favorables, Mavi Garcia reconeix que “me comença trobar bastant bé” 

 

Abans Mavi Garcia ha completat el Tour d’Ardeche, a França

Cursa de 7 etapes que la mallorquina ha acabat en la sisena posició i ha guanyat el premi de muntanya. A més, suma 40 punts per la classificació olímpica. “Torn a tenir les cames que tenia abans de la caiguda” ha dit a Feim Kilòmetres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *