Pep Lliteres, tercer a la NonStop Madrid-Lisboa tot i patir una hipotèrmia

Pep Lliteres ha acabat en tecera posicó la NonStop Madrid-Lisboa, en categoria soloEn total 770 kilòmetres de recorregut sense aturar. El mallorquí ha invertit un temps de 49 hores i 16 minuts per cubrir aquesta distància, la més llarga del món en bicicleta de muntanya BTT.

Lliteres ha liderat la prova fins el kilòmetre 550, però una hipotèrmia l’ha obligat a returar el ritme. Tot i així ha pogut reprendre la cursa.

És la segona vegada que Pep Lliteres participa a la NonStop Madrid-Lisboa. La passada edició hi va participar per etapes, fent equip amb Miquel Capó. Haver estat finisher és condició indispensable per poder participar a la categoria individual.

En aquesta setena edició hi han participat 900 corredors, només 26 en categoria solo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *