“El cor se’t posa a mil, dos mil i tres mil pulsacions”

“El cor s’et posa a mil, dos mil i tres mil pulsacions” “Una cursa que s’ha de fer almenys una vegada a la vida”

Aquestes són algunes de les declaracions dels corredors anònims finishers que han participat a la Mallorca 5000 Skyrunning, una cursa que dia 28 de setembre arriba a la quarta edició.

Cursa de llarga distància de 66 kilòmetres amb un desnivell de 5.000 metres positius i 11.000 d’acumulats. Sortida de Sóller i arribada a Pollença.

La cursa es divideix en tres trams: Ofre, Franquesa i Rateta (tres mils)  Després Massanella, Coll des Prat i Tomir. Traçat tècnic, desnivell i molta pedra.

Els guanyador de les edicions anteriors han estat Andrés Callejón i Eva Moreda (2016), Miquel Capó i Eva Maria Moreda (2017) i Pau Bestard i Marta Florit (2018).

CURSA PER RELLEUS

La cursa per relleus és la principal novetat d’aquesta edició 2019. 

L’organització té la proposta per part de la  ISF, que és  la Federació Internacional de Skyrunning, d’entrar a formar part de calendari de curses al Campionat del món de curses per muntanya, és a dir, de la Skyrunning World Championship. 

 

Escolta l’entrevista a Guillem Mascaró, president de Matinam per somiar,  club organitzador, juntament amb Secció de muntanya del club Pollença. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *