Emilio De la Cámara: “Me sent molt estimat i això no hi ha doblers que ho puguin pagar”

Emilio de la Cámara s’ha penjat la medalla d’or en la prova dels 2000 metres obstacles  (M75) a l’Europeu Màster que es disputa a Venècia. De la Càmara té 75 anys i aquesta medalla ha estat la medalla número 75 en competicions internacionals.

L’atleta de CA Fídipides que també és campió del món assegura que “en atletisme màster ja no puc aconseguir res més. Ho he aconseguit tot. El més important però és que me sent molt estimat i això no hi ha doblers que ho puguin pagar”

“En atletisme màster ja ho he aconseguit tot”

El corredor del CA Fidípides també ha estat subcampió continental  (M75) dels 10 kilòmetres en ruta  amb  una marca de 46’06. De la Cámara ha entrat just per darrera el britànic  Victor Shirley que ha fet campió amb un temps de 45’44.

L’atleta mallorquí també s’ha penjat la medalla de bronze als 5.000 metres pista i també al 4 kilòmetres de cros. De la Cámara també ha estat quart en la prova dels 1.500 metres.

Escolta l’entrevista a Feim Kilòmetres

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *