Compte enrere per la Salomon Ultra Pirineu, en directe per TV3

Del 4 al 6 d’octubre es disputarà una nova edició de la Salomon Ultra Pirineu. Una de les clàssiques del calendari de curses per muntanya. L’Ultra Pirineu ofereix cinc curses: l’Ultra Pirineu, la Sky Pirineu, la Trail Pirineu, la Mitja Pirineu, la Nit Pirineu i la Pirineu XS, i compta amb 4.000 participants de fins a 50 països.

EN DIRECTE PER TV3

La gran novetat és la Sky Pirineu, de 36 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell, que serà la penúltima prova de la Copa del Món de Skyrunning i darrera prova de les Golden Trail National Series. A més, la cursa serà retransmesa  en directe per TV3 dissabte 5 d’octubre (10h)

Segons David Prieto, director de la Salomon Ultra Pirineu, “aquesta emissió en directe suposa un repte molt gran que encarem amb molta il·lusió” i afegeix “que una cadena pública aposti per fer un directe de la Salomon Ultra Pirineu demostra el gran salt que ha fet aquest esport”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *