De l’expedició Transantàrtica d’Ernest Shackleton a la Mallorca 5.000

Compte enrere per a la Mallorca 5000. Cursa de llarga distància de 66 quilòmetres de recorregut, d’un desnivell de 5.000 metres positius i 11.000 d’acumulats. Guillem Mascaró, president del Club Matinam Somiar, entitat organitzadora juntament amb la Secció de Muntanya del Club Pollença, serà al programa.

FEIM KILÒMETRES entrevista avui Emilio de la Cámara. El corredor del CA Fidípides s’ha proclamat campió i subcampió d’Europa al campionat Màster de Venècia.

A més, repàs l’actualitat de dins i fora de les fronteres illenques. Àngels Llobera guanya la Ribera Run Experience, Àlex Urbina s’imposa a la X Trail Marathon Cup. Maria Pallicer, campiona per quart any consecutiu de la Lliga de Curses Populars de Menorca.

L’AVITUALLAMENT

La fruita engreixa? És aquesta una veritat o una creença falsa. Serà la proposta de Lucia Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers.

Finalment: El somni d’Ernst Shackleton. L’expedició transantàrtica més famosa que s’hagi conegut mai. Kilòmetres i kilòmetres de supervivència damunt el gel. Serà la proposta de Carlos Suñer.

 

 

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a IB3 Ràdio amb Joan Martí

 

 

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

 

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *