El Factor Tercer Home: ciència o misteri?

El conegut com a Factor Tercer Home és l’aparició d’una persona que exerceix de guia quan la supervivència sembla impossible. No són pocs els aplinistes que reconeixen haver tingut aquesta visió. És el cas de Carlos Pauner.  Un cas va tenir molt de ressó a Espanya.  De fet, ja el donaven per perdut. Això va passar en una expedició al Kangchenjunga, la tercera muntanya més alta del món després de l’Everest i el K2.  Així ho explicava al programa Cuarto Milenio de Iker Jiménez.

 

Potser és simplement una visió per manca d’oxígen. Potser una reacció de defensa que posa en marxa el cervell per evitar el desastre o potser també un transtorn mental transitori. Qui sap. Potser és només un misteri.

Escolta aquí la seccio íntegra de Carlos Suñer a Feim Kilòmetres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *