Alejandro Sánchez Palomero disputarà el Triatló de Menorca, a Fornells

Alejandro Sánchez Palomero ha confirmat la seva presència a l’Artiem Half Menorca, que es disputarà el 22 de setembre a Fornells. Serà la darrera prova abans de desconnectar d’una temporada exigent, però exitosa.

El triatleta serà a Menorca després de guanyar  la Copa del món de Banyoles i aconseguir així el passaport per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020

El salmantí ha fet realitat el repte de la classifiació olímpica. Un objectiu pel qual ha treballat els darrers anys. “Estic molt feliç. Es la recompensa a molta feina. No només meva, també de la meva gent, del meu equip”.  Alejandri Sánchez compteix modalitat de PTS4 (discapacitats moderades). 

Vuit dies abans de guanyar a Banyoles la Copa del Món, havia aconseguit la medalla de bronze a la Gran Final de les Sèries Mundials, disputada Lausana, a Suïssa.

Abans de competir a Menorca, el proper dissabte 14 de setembre, disputarà al Campionat d’Europa, que tindrà lloc a València. Serà el tercer cap de setmana de competició internacional.

El campió del món de les Series Mundials, Alexis Hanquinquant, també ha confirmat la seva presència a València. “Ara mateix el francès està per damunt tota la resta. Però també es pot equivocar” ha afirmat Sánchez Palomero.

Escolta aquí l’entrevista a FEIM KILÒMETRES.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *