Ha mort Magdalena Socias, la metgessa malata de càncer que va recórrer la Serra de Tramuntana

Magdalena Socias Moyà no ha pogut superar el càncer. La metgessa, que el passat més d’abril va récorrer la Serra de Tramuntana amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de la metàstasi, ha mort després d’anys de lluita contra la malatia.

Dos anys enrere li van diagnosticar un colangiocarcinoma avançat amb un pronòsitc de vida de catorze mesos. Tot i el seu delicat estat de salut i de formar part d’una assaig cílinc amb l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, res no li va impedir culimar el repte personal de caminar 110 kilòmetres per la Serra: d’Andratx a Pollença en 5 dies consecutius.

La inciativa que formava  part del #Reptemetàstasi de l’Institut de Recerca Bimèdica de Barcelona no va passar desapercebut. Tant és així que a l’arribada a meta va trobar una rebuda gairebé multitudinària.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *