Àngels Llobera: “No m’agrada està condicionada per un calendari”

Àngels Llobera acaba de tornar de Matterhorn Ultraks, a Suïssa, on ha acabat en tercera posició. La corredora d’ultradistància ja ha confirmat la seva presència a l’Euràfrica Trail on intentarà reeditar el títol de 2017.

La Matterhorn Ultraks és una cursa de 49 kilòmetres de recorregut i 3.600 metres de desnivell positiu. La altitud és un dels principals obstacles contra els que ha de lluitar la pollencina. “El meu cos no s’hi acaba de costumar. A partir dels 2.000 metres ja tenc problemes. A  Mallorca podem entrenar el densivell, però no l’altitud diu la pollencina”

 

El meu cos no s’acaba d’acostumar a les grans altituds

 

 

 

El 2013 es va proclamar campiona de Balears de Curses per Muntanya. De llavors ençà acumula títols i victòries dins i fora de les illes.

Aquest 2019 ha guanyat la Peneda Gueres de Portugal. Una Cursa de 4 etapes. També s’ha imposat als 54 Kilòmetres de Camí de Cavalls.

Reconeix la corredora d’Inverse que la cursa que recorda amb especial efecte és la Ultra Trail del Mont Blanc del 2016:

Pens en Mont Blanc i encara s’em posa la pella de gallina

 

 

 

Àngels Llobera participa a curses de nivell internacional, però no fa les Series Mundials. Diu en aquest sentit que “no m’agrada està condicionada per un calendari. M’agrada córrer allò que me motiva” 

Enguany ja ha confirmat la presencia a l’Euràfrica Trail, que es disputa entre el proper 28 d’octubre i 3 de novembre. Una cursa de 4 etapes i un total de 120 Kilòmetres, que transcorren per Espanya, Gibraltar i el Marroc. Dos continents: Tres països.

Escolta l’entrevista a Feim Kilòmetres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *