Alejandro Sánchez: “Aquest any he fet un salt de qualitat”

Alejandro Sánchez Palomero s’ha penjat la medalla de bronze a la Gran final de les Sèries Mundials de paratriatló, disputada a Lausana, Suïssa. Aquest tercer lloc suposa una pasa important en el seu objectiu de classificar-se pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Sánchez Palomero ha explicat a www.feimkilòmetres.com que “aquest any he fet un salt de qualitat” (veure vídeo)

 

La medalla d’or ha estat pel francès Alexis Hanquinquant amb un temps de 1h 4 minuts 37 segons, mentre que la plata ha estat pel xinès Jiachao Wang amb una marca de 1:06.59. Sánchez Palomero ha estat tercer amb un temps de 1:07.09

La categoria  PTS4 correspon a discapacitats moderades.  Sánchez Palomero ha tornat a pujar al podi després de la plata aconseguida l’any passat a Austràlia i altres dos segons llocs el 2015 i el 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *